ABC-Services

Aanpak gebaseerd op ervaring

Om een goed resultaat te kunnen garanderen volgen wij een gestandaardiseerde aanpak die wij in de loop van vele jaren hebben geperfectioneerd. Die aanpak is gebaseerd op een aantal stappen.

Elk project start met een analyse van de vraag. Het is belangrijk om goed de reden te kennen van de gevraagde verandering. Uit de business case (of audit van de omgeving) kunnen we dan de meerwaarde van de verandering trachten in kaart te brengen door een duidelijk ontwerp op te maken. Het ontwerp wordt afgetoetst met de klant en nadien door onze ervaren medewerkers uitgewerkt. Vanzelfsprekend voorzien wij ook de nodige training en documentatie.

Maar daar eindigt het verhaal uiteraard niet. Elke implementatie is onderhevig aan verandering en is nooit echt afgewerkt. Naast het feit dat technologie voortdurend in beweging is, veranderen ook de bedrijfsprocessen en noden. Cereus.be kan het u gemakkelijk maken: wij verzorgen het beheer van de omgeving en zorgen ervoor dat uw omgeving altijd geactualiseerd is. Bouwen en beheren zijn onze kerntaken!

Neem contact op.


Lees cookie info Meer informatie