ABC-Services

Uw project past in het carrièrepad van onze medewerker.

In de visie van ABC-Groep is het creëren van langetermijnrelaties het belangrijkste in alles wat we doen. We realiseren dit in de eerste plaats door onze consultants centraal te plaatsen. Zo creëren we werkzekerheid voor onze medewerkers en dat laat ons toe om ook met onze klanten langetermijnrelaties aan te gaan.

We slagen er in om langetermijnrelaties aan te gaan met onze klanten door deze 3 punten dagelijks in de praktijk te brengen:

1. Coaching: permanente evaluatie en begeleiding

Onze consultants worden permanent begeleid door een vaste coach. De coaches evalueren de prestaties en de groei van de consultants. Maar ze staan ook in contact met uw eigen projectmanager. Samen met hem voeren ze tussentijdse evaluaties uit. Zo garanderen we u ten allen tijde de kwaliteit van onze dienstverlening. Tegelijkertijd stimuleren we op deze manier de professionele groei van onze consultants. Deze win-win maakt ons coachingprogramma uniek en waardevol. 

Op deze manier realiseren we onze visie waarbij de consultant centraal staat.

2. Certificatie: een kwaliteitsgarantie

Wij bieden aan onze klanten de beste expertise die op eender welk moment op de markt beschikbaar is. Zo bent u steeds verzekerd van een technologisch en concurrentieel voordeel.

Wij slagen daar in door onze consultants de nodige tijd en middelen te geven om zich te verdiepen in hun deeldomein. Zij worden actief aangemoedigd om de daaraan gekoppelde certificaten te behalen. En onze coaches dagen hen permanent uit zich verder te specialiseren in hun domein.

Want technologie is nooit statisch. Alle nieuwe technologieën worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd indien relevant.

3. Traject op maat: een individueel carrièrepad

De ABC-Groep creëert een individueel carrièrepad op maat van elke consultant. Zo krijgen onze consultants een duidelijk traject om van junior naar senior consultant door te groeien.

Deze duidelijkheid werkt motiverend en verstevigt de langetermijnrelatie die we met onze consultants en uzelf onderhouden.

Voor elke functie die hoger op de carrièreladder staat weet een consultant wat hij moet verwezenlijken om aan de criteria te voldoen.

Neem contact op.


Lees cookie info Meer informatie