ABC-Services

Bescherming tegen verlies van gegevens of storingen in uw IT-architectuur.

Uptime van uw IT (en dan vooral uw kritische bedrijfsapplicaties) is van cruciaal belang. Bij ons geniet uw Cloud Server automatisch van High-Availabilty. Dit wil zeggen dat wanneer er in onze Cloud een hardwareonderdeel faalt, uw Cloud Server onmiddellijk wordt opgestart op een andere server in de cloud. Optioneel gaan wij nog een stap verder met VMware Fault Tolerance, waarbij er een identieke versie van uw server in een soort standby-modus draait die naadloos overneemt wanneer er met de actieve server iets mis gaat. Zonder dat iemand daar iets van merkt. Zo wordt downtime niet enkel beperkt tot een paar minuten, maar is deze gewoonweg onbestaande. 

Uw Cloud Server bevindt zich in een "wolk" van resources, de Cloud. De cloud heeft als voordeel dat er razendsnel extra rekenkracht, geheugen, opslagruimte of netwerkbandbreedte aan uw cloud server kan worden toegekend. Uw cloud server groeit m.a.w. mee wanneer dat nodig is. U betaalt dus enkel voor wat u nodig heeft. U kan de Cloud Servers dus ook perfect gebruiken voor projecten waarbij er tijdelijk nood is aan extra resources (events, marketingacties, seizoenspieken, enz.) 

Vast aantal CPU/RAM/opslagcapaciteit + Licenties voor een vast bedrag/maand. U hoeft zelf niet meer te investeren in dure redundante hardware. Wij investeren in de volledige omgeving en u betaalt enkel voor datgene wat u gebruikt.

Neem contact op.


Lees cookie info Meer informatie