ABC-Services

Uw ganse bedrijf in uw binnenzak. Overal en altijd toegang tot uw bedrijfsgegevens en applicaties.

Uw ganse bedrijf in uw binnenzak

Stelt u zich de tijdswinst en het gebruiksgemak eens voor als u vanop eender welke plek en vanop eender welk toestel toegang tot uw data en uw software-applicaties zou hebben?

Vanop uw laptop bij de klant, vanop uw tablet op een zonnig zuiders terras, vanop je smartphone op de luchthaven... Uw ganse bedrijf altijd bij u in uw binnenzak.

KMO in the cloud

Onze oplossing voor bedrijven zoals het uwe, “KMO in the cloud” maakt dit mogelijk. Waar u ook bent, welk toestel u bij de hand heeft: u kan altijd en overal alles gebruiken en raadplegen.

En daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het verlies van gegevens of belangrijke informatie: onze krachtige servers maken dagelijks een back-up van alle bestanden die in het datacenter bewaard worden.

Groeien of krimpen in het tempo van uw bedrijf

Onze cloudoplossingen zijn perfect schaalbaar. Zo kan uw IT-infrastructuur groeien of krimpen volgens de behoeftes van uw onderneming. Opnieuw een goed voorbeeld van de ideale oplossing om kostenefficiënt te werken.

Een vaste prijs per gebruiker

Door te werken met een vaste prijs per gebruiker behoudt u steeds een duidelijk overzicht op de impact van uitbreiding of inkrimping voor uw kostenstructuur.

 

  • Vast maandelijks bedrag per gebruiker
  • Ongelimiteerde serverkracht, opslagcapaciteit en aantal servers
  • Uitgebreid pakket licenties inbegrepen

 

Contacteer ons voor meer informatie.

 

 


Lees cookie info Meer informatie