ABC-Services

Veel gebruikte software kunnen wij aanbieden in een Software-as-a-Service-concept SaaS.

Sommige software wordt door veel Belgische bedrijven gebruikt, namelijk Odoo, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint, Antivirus,.... Deze veel gebruikte software kunnen wij aanbieden in een Software-as-a-Service-concept (SaaS), dwz dat wij ons ontfermen over de hardware, veiligheid, back-ups, monitoring, beheer en updates. U gebruikt de software zoals water of elektriciteit en betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Investeren in hardware, softwarelicenties en onderhoud is niet meer nodig. Gezien het feit dat alle kosten gespreid worden over vele gebruikers, liggen de kosten lager dan wanneer u dit enkel voor uw bedrijf zou doen.

Odoo is volledig webgebaseerd en kan dus perfect gehost worden. Wij zorgen ervoor dat uw implementatie in de beste conditie draait in een state-of-the-art datacenter. U hoeft zich als gebruiker niets meer aan te trekken van de hardware-infrastructuur en het draaiende houden van Odoo.

 

Met het virtuele cloudplatform van Awingu kunnen ondernemingen zowat al hun oude bedrijfsapplicaties (van legacy-toepassingen tot native AS/400 applicaties) via een webbrowser laten werken op tablets en op smartphones. En dit zonder enige installatie, er is geen lokale agent nodig, noch een VPN. Enige voorwaarde is dat de webbrowser HTML 5 ondersteunt. De software maakt een verbinding met de authenticatieserver van de klant, met de applicatieservers én met de fileservers. Daarbij moet er niets veranderd worden in de backend.

Wij geloven volledig in Oracle-cloudoplossingen, omdat die optimale bereikbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid bieden. Wij houden de boel voor u in de lucht; 24 uur per dag, zeven dagen in de week.

Hosted Exchange is de professionele e-mailoplossing waarmee u altijd en overal toegang heeft tot uw e-mail, (gedeelde) agenda, (gedeelde) contactpersonen en taken. Hosted Exchange biedt u alle functionaliteiten van een Microsoft Exchange server zonder enige investering. Geen investeringen in software of een server en een aanzienlijke besparing op onderhoud en beheer. Bovendien geniet u automatisch van de hoogwaardige hosting infrastructuur, waardoor veiligheid, beschikbaarheid en backups steeds zijn gegarandeerd.

Onder de productnaam Office 365 biedt Microsoft een waaier aan online Microsoft Office diensten en de daarbij behorende serversystemen zoals Exchange, SharePoint en Skype. In plaats van deze producten aan te schaffen en zelf te installeren, nemen bedrijven een abonnement af en vertrouwen erop dat Microsoft het onderhoud en beheer voor haar rekening neemt. 

Neem contact op.


Lees cookie info Meer informatie